video preotul munthiu despre acuzele de abuz sexual: astea sunt aberații! o dau în judecată! să aducă dovezi!

Interpelat, vizavi de acuzaţiile aduse, preotul duhovnic Munthiu a pălit la întrebările puse. Transpirat vizibil, Munthiu nu a recunoscut în nicio clipă că ar fi abuzat în urmă cu 17 ani de pe atunci, tânăra studentă, Dana.

Munthiu a spus inițial că nici nu o cunoaște, dar până la urmă a explicat că de fapt o știe foarte bine pe aceasta și că de fapt ea vrea acum să îl ruineze și să se răzbune pe ea. Preotul își aduce aminte perfect și de întâlnirea avută loc în SUA cu tânăra, la o vizită de a sa peste Ocean.

[SocialLocker]

Astea sunt numai aberații. (..) Astea sunt aberații. Are dovezi? Ce dovezi are? Poze? Chestii? Dacă aduce dovezi. Dacă are dovezi atunci poate.. Dacă nu are dovezi.. E o chestie. E o aberație. O denigrare…” a spus printre altele Munthiu.

Munthiu spune că o va da în judecată pe Daniela Prunea pentru acuzațiile aduse, în cazul în care nu are dovezi care să arate că tot ceea ce spune este adevărat.

URMĂRIŢI IMAGINILE VIDEO CU DECLARAŢIILE COMPLETE FĂCUTE DE MUNTHIU

YouTube video

 CITESTE SI : Studenta la Teologie în Sibiu, abuzata sexual de duhovnicul ei

CITESTE PRIMUL EPISOD : Studenta la Teologie abuzata sexual de Parintele Munthiu

[/SocialLocker]

Toate drepturile rezervare site-ului www.oradesibiu.ro

 

Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acest articol fără înştiinţarea, respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseşte conform dispoziţiilor legale în vigoare.

 

Ultima oră

Participă la discuție

20 Commentariu

  1. Nu cred, nu cred că am fost…deci nu spune NU cu siguranță, doar că a fost acum 16 ani..măi diavol de popă ce ești mă!!!

  2. BRAVO DIANA!!!!!
    AI REUSIT! ai spus ADEVARUL TUTUROR!!!!!!!
    ai scos din beciul sufletului tau, asaaaa……brusc si dintr-o data…. niste urme ale durerii pe care SPUI TU ca ai suferit-o. Daca este asa, ca femeie si mama imi pare nespus de rau pt suferintele pe care viata, nedreapta uneori ti le-a pricinuit scotandu-ti in cale oameni nedemni sa se numeasca oameni, adica pedofilii.Pt aceste creaturi nu exista, in opinia mea, pe pamant cel putin pedeapsa indeajuns de mare.
    PT CEEA CE AI SUFERIT IN COPILARIE AI TOATA COMPASIUNEA MEA
    Cat despre cele intamplate in a doua parte a vietii tale, studentia, am cateva….nelamuriri totusi. Am sa te intreb ceva,tot ca mama si femeie incercand sa ma pun un minut in locul tau : calcand pe cadavre si descoperind mortii s-a sters cumva suferinta pricinuita? cea suflteteasca ma refer pt ca despre cea fizica nu poate fi vorba avand in vedere faptul ca nu e vorba despre molestare, ceea ce reiese din marturisirile tale.
    Ma intreb asta pt caaaa…..stau sa ma gandesc ca, fara a termina fac. de teologie, am cateva citate in minte care ma mai bantuie uneori in diferite situatii in care ma arunca si pe mine viata, si anume:

    “Doamne de cate ori sa iert pe fratele meu cand va pacatui impotriva mea? Pana la sapte ori? Isus i-a zis: “Eu nu-ti zic pana la sapte ori, ci pana la saptezeci de ori cate sapte.” (Matei 18:21-22).
    si apoi

    “Daca iertati oamenilor greselile lor, si Tatal vostru cel ceresc va va ierta greselile voastre. Dar daca nu iertati oamenilor greselile lor, nici Tatal vostru nu va va ierta greselile voastre” (Matei 6:14-15). Un alt verset in care este pomenita rugaciunea in acelasi context cu iertarea, este cel din Marcu 11:25 unde scrie: “Cand stati in picioare de va rugati, sa iertati orice aveti impotriva cuiva, pentruca si Tatal vostru care este in ceruri sa va ierte greselile voastre”.

    Copil fiind citeam biblia pt copii si nu pot uita nici acum poza in care aparea martirul Stefan care, fiind sub ploaia de pietre ale celor care-l urau de moarte, a strigat cu glas tare: “Doamne, nu le tinea in seama pacatul acesta!” (Fapte 7:60).

    Sa nu intelegi cumva gresit din asta ca sunt de acord cu astfel de practici. Daca ceea ce povestiti are vreo legatura cu realitatea este mai mult decat infioratoare aceasta relatie.

    Am mentionat aceste lucruri pt ca observ tot mai des ca desi vb aceeasi limba fiecare intelege ceea ce vrea sau ma rog, referindu-ma acum la “presa” (imi e rusine ca sunt contemporana cu astfel de ….ziaristi?jurnalisti?…ma rog reminiscente ale acestei meserii) ceea ce se vinde si aduce banu’ gros.

    Cum spuneam si mai sus, incercand sa ma pun in locul tau, nu pot sa nu ma gandesc la cum as fi procedat eu daca, as fi avut asa o viziune ca a ta care sa scoata din mintea mea la lumina anumite experiente …reprimate asa de bine de creier incat sa nu imi amitesc de ele timp de 17 ani…..oare baietelul meu de 5 ani ar crede ASA CEVAAA?!!!!!
    Concluzia este urmatoarea: IERTAREA mi-ar vindeca si elibera cu siguranta sufletul mahnit!!!!
    Ai trait atatia ani cu aceasta durere!!!!(sa fim seriosi totusi si cu picioarele pe mamant cand vb despre revelatii in a doua zi de Craciun totusi pt ca nu ne-a adus Mosul in sacul cu cadouri pe nici unul dintre noi!) si ma intreb oare daca vei putea sa traiesti fara durere acum, ca ai provocat ATATA DURERE!!!!!!!!!!!!
    TE-AI GANDIT VREO CLOPA LA FAPTUL CA SMINTESTI ATATA LUMEEEEEE?
    OARE ASTA NU E PACAT?

    ORIBILE LUCRURI AI TRAIT!!!Sunt de acord cu faptul ca suferi! si mentionez inca o data pt cei care vor spune ca nu iti inteleg durerea si ca sunt cumva de acord cu astfel de practici obscene

    INSAAAAAAA!!!!!!! MAHNIREA SI SUFERINTA DIN SUFLETUL SOTIEI SI FIICEI (am inteles ca voiai sa ii scrii un mail…nu stiam ca are copii) compenseaza cumva sau sterg suferinta din sufletul tau???!!!!!!
    Dar oare cei care au crezut in acest preot!!!!Oamenii care oricum ingloditi sufleteste de saracia si necazurile si bolile in care traiesc si poate al carui moral acest PREOT le-a alinat……..cum vor fi ei acum sufleteste dupa ce afla aceste lucruri ODIOASE!!!!

    Precucernicul Lucian…nu prea cred ca s-a gandit la asta, immmm?ce zici?

    DACA DA, atunci inca o data BRAVO!!!! AI REUSIT!!!!
    insa din partea mea…..

    RUSINE! RUSINE! RUSINE!
    Oare trebuie sa mentionez si ca acest “bravo” este IRONIC?
    Are vreo legatura geniul unui scriitor cu ceea ce faec el ca om?
    sigur ca nu caci altfel nu s-ar mai studia operele lor in scoala nu?

    Nu te mai duci la un dr daca viata lui privata lasa de dorit?
    Bineinteles ca in cazul unui preot lucrurile sunt mai grave MUUUULT mai grave insa…..sa nu uitam ca sunt si ei OAMENI NU SFINTI!!!!!!

    Harul lor vine de la Dumnezeu si tot EL e SINGURUL care il poate lua si bineinteles judeca pe cei cazuti in pacat.
    Cine suntem noi sa judecam si sa aruncam cu pietre?

    Pt cei ce au avut rabdarea sa ajunga la finalul comentariului meu mentionez once again, ca sa inteleaga mai bine si Diana, NU AGREEZ ASTFET DE COMPORTAMENTE SI PRACTICI!

    Si inca o data R U S I N E

  3. Acest articol,ori e ticluit de Mitropolia Sibiu,ca sa scape de el,ori e facut de vre-un prieten,care-i sta in coasta.

  4. ar fi trebuit ca acum 17 ani sa fie data in vileag fapta acestui preot,Eu cred ,ca pina la urma este om si-i pacatos ca toti oamenii,mai cu seama acum 17 ani cind era si mai tanar. Dar si atunci si acum ,nu se va imtampla nimic. Totul se va musamaliza. Asta-i Romania.Sintem milostivi pina si cu criminalii. Nu ne putem schimba slabiciunile nici in o mie de ani. De aceea avem soarta pe care o avem.

    1. asa desteapta a fost cu toate premiile ei pana a tradus.o pedofilul asta,,eu cred ca barbatul ei actual face doar sex normal si o rascolesc placerile tineretii,ca popii astia pedofili au imaginatie la pat

  5. Este un adevarat Parinte al celor multi si n-a cazut in iubirea de arginti sau bani, n-o cred pe acuzatoarea parintelui.

  6. ”Transpirat vizibil”…. cu termene de genul incercati sa sensibilizati lumea sa creada asemenea aberatii!! Parintele, care e un om vrednic, de cand il cunosc transpira vizibil, din cauza problemelor de sanatate si a greutatii corporale! Nicidecum ca ar fi fost intimidat de intrebari! astept cu nerabdare alte articole penibile si fara baza de adevar din partea dvs.

    1. da pe ce lume traiesti ? preotii sant cei mai marsavi oameni ,,,credeam si eu an ei dar acum iam dat dracului pe toti ,,,sfanto ,,dute naibi , se
      se vede cai rosu ca focu si se vede cai curvar

      1. ce dovezi aduci in ceea ce sustii?si eu pot spune despre tine ca esti curva. ce zici de asta?

  7. Eu il cunosc bine pe omul asta ! Cum va permiteti sa il tarati in noroi fara dovezi ? Voi va numiti ziar ?

    1. Imi dau seama ca nu-l cunoasteti deloc pe omul asta, de fapt. Exact cum nu-l cunoaste nici sotia lui….care a trait cu el atatia ani! Cum a indraznit el sa se mai duca acasa si sa se uite in ochii sotiei lui si-a Cristianei dupa ce-a facut ce-a facut? Si nu numai cu mine…Am dovada in pagina 39 a povestii! Asteptati sa se publice! Am, de asemenea, e-mail-uri in care o colega imi spune ca TH-ul a avut o afacere cu o fata din Corul Catedralei!
      Imi pare rau, dar nu-l cunoasteti pe Munthiu!

      1. Imi pare rau pt. copilaria ta nefericita,etc., dar cu ce te ajută sa arunci cu noroi?Nu puteai tine mizeriile astea pt. tine si cei apropiati? Si apoi,care este regretul tau? Caci daca spui ca ai fost abuzată de mai multe ori … de ce te-ai dus a doua oară la omul care te-a abuzat? A inceput sa-ti placa?