20 de echipe participă în acest week-end la primul turneu de volei pe plajă organizat în Sibiu – Sibiu Sands

Prima ediţie Sibiu Sands va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, în Piaţa Mică din Sibiu.

Potrivit organizatorilor, 20 de echipe de volei din Oradea, Cluj, Craiova, Constanţa, Bucureşti, Arad şi Sibiu vor participa la competiţie.

Evenimentul este o competiţie deschisă atât sportivilor profesionişti cât şi celor amatori, la turneu participând atât echipe de fete cât şi de băieţi.

Locurile disponibile în turneu au fost epuizate la doar o săptămână de la deschiderea înscrierilor.

Competiţia se va desfăşura zilnic, în perioada 30 august – 1 septembrie, pe un teren amenajat în centrul istoric al oraşului, în Piaţa Mică.

Primele patru echipe de la fiecare categorie vor fi premiate în bani, fondul de premiere al turneului fiind de 1.800 EURO.

La cea mai disputată categorie, OPEN masculin, 10 de echipe vor lupta pentru marele premiu pus în joc la acest turneu, suma de 800 EUR. A doua echipă clasată va primi 400 EUR, a treia 300 EUR şi ultima 200 EUR.

La categoria MIXT, unde participă doar echipe de amatori, vor fi acordate premii însumând 1.300 RON: locul unu primeşte 700 RON, locul doi 300 RON, locul trei suma de 200 RON şi locul patru 100 RON. În

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

20 de echipe participă în acest week-end la primul turneu de volei pe plajă organizat în Sibiu – Sibiu Sands  20 de echipe participă în acest week-end la primul turneu de volei pe plajă organizat în Sibiu – Sibiu Sands  20 de echipe participă în acest week-end la primul turneu de volei pe plajă organizat în Sibiu – Sibiu Sands

Ultima oră

Comentariul meu