sute de fani ai baschetului s-au întâlnit în weekend cu celebrul ghiţă mureşan

Zilele Baschetului au adus o nouă premieră pentru oraşul Sibiu. Asociaţia Al 6-lea jucător, organizatorul evenimentului, a reuşit să îl aducă la Sibiu pe nimeni altul decât Ghiţă Mureşan, cel mai înalt român în viaţă şi singurul jucător român de baschet ce a jucat în prestigiosul campionat nord-american, NBA. Acesta a fost prezent la Sibiu sâmbătă, 24 august.

Ghiţă Mureşan a sosit sâmbătă, în Parcul Tineretului, locul unde sute de copii şi tineri aşteptau întâlnirea cu legenda baschetului românesc. Jovial şi plin de bună-dispoziţie, Ghiţă a lăsat în urmă amintiri de nepreţuit. Copiii s-au înghesuit pentru o poză cu „gigantul”, care a semnat minute în şir zeci de autografe.

Tinerii fani ai baschetului sibian şi-au completat colecţia de semnaturi şi cu cele ale noii echipe a Clubului Sportiv Universitar Sibiu. Jucătorii lui Miodrag Perisic au fost întâmpinaţi cu mult entuziasm vineri seară, în Shopping City de fanii echipei, aceasta fiind prima întâlnire cu fanii înainte de debutul noului sezon.

Turneul Zilele Baschetului din Parcul Tineretului s-a desfăşurat în weekend, pe trei categorii: U12, U14 şi U16, băieţi şi fete. În total, peste 100 de tineri au participat la competiţiile găzduite de această manifestare sportivă.

Zilele Baschetului continuă weekendul viitor,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sute de fani ai baschetului s-au întâlnit în weekend cu celebrul ghiţă mureşan  sute de fani ai baschetului s-au întâlnit în weekend cu celebrul ghiţă mureşan  sute de fani ai baschetului s-au întâlnit în weekend cu celebrul ghiţă mureşan

Ultima oră

Comentariul meu