Sute de copii, tineri si fani ai baschetului s-au intalnit in weekend cu celebrul Ghita Muresan, cel mai inalt baschetbalist roman si singurul care a jucat in NBA.

Zilele Baschetului au adus o noua premiera pentru orasul Sibiu. Asociatia Al 6-lea jucator, organizatorul evenimentului, a reusit sa il aduca la Sibiu pe nimeni altul decat Ghita Muresan.

Ghita Muresan a sosit sambata, in Parcul Tineretului, locul unde sute de copii si tineri asteptau intalnirea cu legenda baschetului romanesc. Jovial si plin de buna-dispozitie, Ghita a lasat in urma amintiri de nepretuit. Copiii s-au inghesuit pentru o poza cu `gigantul`, care a semnat minute in sir zeci de autografe.

Tinerii fani ai baschetului sibian si-au completat colectia de semnaturi si cu cele ale noii echipe a Clubului Sportiv Universitar Sibiu. Jucatorii lui Miodrag Perisic au fost intampinati cu mult entuziasm vineri seara, in Shopping City de fanii echipei, aceasta fiind prima intalnire cu fanii inainte de debutul noului sezon.

Turneul Zilele Baschetului din Parcul Tineretului s-a desfasurat pe trei categorii: U12, U14 si U16, baieti si fete. In total, peste 100 de tineri au participat la competitiile gazduite de aceasta manifestare sportiva. Zilele Baschetului continua weekendul viitor, in parcarea Promenada Mall. Categoriile vor fi extinse

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

baschetul sibian, fata in fata cu legenda  baschetul sibian, fata in fata cu legenda  baschetul sibian, fata in fata cu legenda

Ultima oră

Comentariul meu