aproape 2.000 de spectatori, la prima ediţie focus festival. organizatorii: “un experiment reuşit”

Focus Festival a avut loc la Sibiu în perioada 23-25 august şi a strâns aproape 2.000 de oameni interesaţi de muzica alternativă, asistând la concertele pregătite de organizatori.

Nouă trupe au cântat la prima ediţie a festivalului Focus Festival. Au urcat pe scenă, în cele trei zile, Moonlight Breakfast, Grimus, Travka, R.O.A, Toulouse Lautrec, The Amsterdams, We Singing Colors, The Noise şi I’m the Trip.

Au avut loc concerte live, DJ sets, o expoziţie de fotografie şi proiecţii de film, organizate în centrul istoric al Sibiului, Piaţa Mică şi Piaţa Huet.

Trupele invitate au prezentat publicului două variante de interpretare, una în variantă acustică şi una în regim de concert normal, plugged in. Ultima zi a evenimentului, cea de duminică, 25 august, a fost dedicată promovării trupelor locale de alternativ.

Potrivit organizatorilor, 1.000 de spectatori au plătit bilet la concertele de pe scena principală din Piaţa Mică în cele două zile în care intrarea s-a făcut pe bază de bilet.

350 au asistat la sesiunile acustice din Piaţa Huet deşi sâmbătă, în anumite momente, a plouat torenţial. Duminică, în ziua dedicată promovării trupelor locale, când intrarea a fost liberă, alţi 400 de spectatori au fost prezenţi în spaţiul de eveniment.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

aproape 2.000 de spectatori, la prima ediţie focus festival. organizatorii: “un experiment reuşit”  aproape 2.000 de spectatori, la prima ediţie focus festival. organizatorii: “un experiment reuşit”  aproape 2.000 de spectatori, la prima ediţie focus festival. organizatorii: “un experiment reuşit”

Ultima oră

Comentariul meu