spectacol aniversar crispus, duminică seară la festivalul medieval de la sibiu

Trupa Crispus, alături de 2 dintre membrii trupei Sistem,  Phlo și Robi, sărbătorește 10 ani de la înfiinţare printr-un spectacol special creat pentru Festivalul Medieval „Cetăți Transilvane” de acasă, de la Sibiu. Show-ul „Master of flames” va avea loc duminică, 25 august, de la ora 22, în Piaţa Mare din Sibiu.

Cea mai titrată trupă de show cu foc din România împlinește un deceniu de activitate. Nu întâmplător, un astfel de eveniment va avea loc în cadrul Festivalului Medieval „Cetăți Transilvane”, alături de Phlo și Robi, apropiați ai trupei și maeștri ai percuției. În urmă cu un deceniu, Crispus avea primul show din carieră în cadrul aceluiași festival. De atunci și până acum, în fiecare an, au revenit pe scena Festivalului Medieval, și-au perfecționat spectacolele, le-au îmbogățit cu muzică live și efecte pirotehnice asigurate de Pyro Events. Showul de duminică este o dovadă a maturității trupei, un regal oferit cadou celor de acasă, celor care i-au sprijinit și i-au ajuta să evolueze pe tot parcursul acestor ani.

„Master of flames” îmbină cele mai impresionante acrobații cu focul cu muzica live susținută de Phlo și Robi, 2 dintre membrii trupei Sistem. Un show plin de surprize, cu povești despre putere, mituri, forța de a stăpâni focul și mândria de a performa în fața publicului de acasă.   Pentru că un deceniu de activitate din cariera Crispus nu poate fi sărbătorită decât în fața publicului sibian, care i-a susținut întotdeauna.

„Este cel mai bine, şi totodată cel mai greu să performezi acasă. Publicul din Sibiu ne-a fost alături încă de la primele reprezentaţii. Iată că au trecut 10 ani, în care calitatea spectacolelor noastre a crescut, la fel şi aşteptările lor. Am pregătit ceva deosebit, spectacolul va fi o adevărată sărbătoare, un moment important pentru noi, pe care vrem să îl împărţim cu prietenii noştri, publicul sibian”, a spus Rareş Helici, manager Crispus.

Cu o exeperienţă de peste 10 ani în spectacole de stradă, trupa Crispus a impresionat încă de la primele apariţii. Cea mai titrată trupă de show cu foc autohtonă are în portofoliu sute de spectacole, care au adunat sute de mii de oameni, în ţară şi străinătate. Pentru Crispus, jocul cu focul este o provocare continuă, astfel încât spectacolele lor sunt îmbogăţite permanent cu elemente acrobatice şi artistice şi adaptate fiecărui tip de eveniment în parte.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu