sesiunea din toamnă a bacalaureatului continuă luni cu proba scrisă la limba și literatura română

Sute de elevi sunt așteptați luni, 26 august, în județul Sibiu, să susțină proba scrisă la Limba și literatura română, în sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat.

Aceştia vor da testul de la ora 9.00, putând intra în săli până la ora 8.30.

Extragerea variantei de subiecte pentru proba scrisă la Limba română va avea loc luni dimineaţă, urmând să fie transmisă centrelor de examen. Toate şcolile în care are loc examenul de bacalaureat au sisteme de supraveghere video.

Candidaţii nu pot inta în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.

Pentru sesiunea care începe luni au fost înfiinţate patru centre de examen,în județul Sibiu: la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, Colegiul Tehnic Energetic Sibiu şi Liceul Tehnologic „Şcoala Naţională de Gaz” Mediaş.

Elevii încep din 26 august probele scrise, prima testare fiind la Limba şi literatura română. În 27 august va fi susţinută proba la Limba şi literatura maternă, în 28 august este programată proba obligatorie

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sesiunea din toamnă a bacalaureatului continuă luni cu proba scrisă la limba și literatura română  sesiunea din toamnă a bacalaureatului continuă luni cu proba scrisă la limba și literatura română  sesiunea din toamnă a bacalaureatului continuă luni cu proba scrisă la limba și literatura română

Ultima oră

Comentariul meu