Ploua si e frig la Rasinari, la Festivalul Branzei si Tuicii, ajuns la a X-a editie. Toate televiziunile de stiri asteapta intoarcerea presedintelui in judet. `Toata lumea il asteapta, dar poate face cale intoarsa din cauza vremii`, spun ziaristii `storsi` de evenimentele petrecute in familia Cioaba din aceasta saptamana. Pe site-ul presedintiei nu este trecut programul pentru acest week-end, cu toate acestea, zvonurile cirucla. `Am auzit si eu, dar nu avem nimic comunicat oficial. Noi am transmis invitatii la Festival atat domnului Presedinte, cat si Primului Ministru, ministrului Agriculturii si Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Mediului de afaceri si Turismului. Pana acum avem doar o confirmare din partea Ministerului Agriculturii, de unde va veni un secretar de stat`, a anuntat primarul comunei Rasinari, Bucur Bogdan.

Evenimentul este organizat de Primaria Comunei Rasinari si Consiliul Local Rasinari in parteneriat cu Asociatia Turismului Sibian, Asociatia GAL Marginimea Sibiului, Asociatia Pensiunilor Agroturistice din Rasinari, Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania.

Pe parcursul celor doua zile in care se va desfasura festivalul, vor fi organiza standuri cu produse traditionale, terase unde pot fi servite mancaruri specifice zonei Marginimea Sibiului, iar numerosi artisti ne vor incanta cu cantecele si dansurile populare traditionale.

PROGRAMUL MANIFESTARII:

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

traian basescu, asteptat la rasinari  traian basescu, asteptat la rasinari  traian basescu, asteptat la rasinari

Ultima oră

Comentariul meu