Publicat înUltima oră

Un nou sens giratoriu. Urmeaza: sens unic pe Calea Dumbravii

Primaria Sibiu propune cheltuirea a 521 de mii de lei pentru realizarea unui nou sens giratiu, la intersectia strazilor Goga si Nicolae Olahus, in zona dintre Hotel Sport si Sala Transilvania. Explicatia pentru cosntructia noii interesectii este data de fluxul mare de automobile si pietoni. ”In prezent, circulatia pe strada Nicolae Olahus, care face legatura intre strada Scoala de Inot, Calea Dumbravii si zona Cartierului Hipodrom, in zona interesectiei cu strada Octavian Goga, este reglementata cu ajutorul indicatoarelor si a insulelor de dirijare. Datorita traficului intens pe aceasta artera, a numarului mare de pietoni, precum si de existenta in apropiere a Salii Transilvania, in anumite momente apar probleme de fluenta in trafic”, se scrie in motivarea constructiei. Proiectul de hotarare va fi votat joi, in sedinta de Consiliu Local.
Cosntructia acestui sens giratoriu face parte din planul municipalitatii de a reface regimul de circulatie pe strazile principale care fac legatura intre centru si iesirile din oras catre Cisnadie si Rasinari.
Primarul Klaus Johannis a inaintat Comisiei de circulatie, spre studiu, in cursul lunii mai 2013 propunerea instituirii de sensuri unice pe Calea Dumbravii, Calea Cisnadiei si Octavian Goga, ultimele doua fiind in prezent inchise pentru lucrari la infra si suprastructura.
Intre

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții