Weekend-ul cel mai bogat in evenimente din aceasta vara incepe astazi la Sibiu cu trei festivaluri, competitii sportive, concerte cu trupe venite din toata tara si multe alte surprize.

Weekend-ul festivalurilor

Vineri incepe cea de-a XIII-a editie a Festivalului Medieval „Cetati Transilvane”, care va umple Sibiul de domnite si de cavaleri in perioada 23 – 25 august.

Sibienii vor asista in centrul istoric la spectacole de teatru, dans, lupte cavaleresti, spectacole pirotehnice si animatii stradale realizate de peste 300 de artisti. Festivalul va debuta in 23 august cu mult asteptata parada medievala, care anul acesta se va desfasura sub tema `Superstitii` si care ca aduce in fata sibienilor zeci de costume deosebite purtate de domnite si de printi.

Tot in cadrul festivalului, de-a lungul celor trei zile se vor defasura ateliere de creatie destinate celor mici in Turnul Sfatului si confeinte de medievistica la Muzeul de Istorie Casa Altemberger.

Tot vineri, in Piata Mica se da startul la prima editie Focus Festival, un eveniment care aduce o altfel de muzica in fata publicului sibian si care reuneste la Sibiu noua trupe de alternativ, indie si electro din Romania.

Moonlight Breakfast, Grimus, Toulouse Lautrec, ROA, Travka, The Amsterdams si alte trupe reprezentative ale noului val al

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibiul da startul la distractie in acest weekend cu festivaluri, concursuri si targuri de handmade  sibiul da startul la distractie in acest weekend cu festivaluri, concursuri si targuri de handmade  sibiul da startul la distractie in acest weekend cu festivaluri, concursuri si targuri de handmade

Ultima oră

Comentariul meu