în înfruntarea dintre david şi goliat, dulca e convins că va învinge…gaz metan

Cu un debut catastrofal de sezon, acumulând doar două puncte în cinci etape, gaziştii aşteaptă cu înfrigurare partida de sâmbătă seara de la ora 21.30 când elevii lui Cristi Dulca (foto) vor da piept, la Mediaş, cu campiona en-titre a ţării, Steaua Bucureşti.

Chiar dacă în actualul context pare a fi o înfruntare între David şi Goliat, tehicianul gazist pare aproape convins că echipa medieşeană va da o replică viguroasă mult mai titraţilor adversari şi nu exclude chiar obţinerea unei victorii, în dauna roş-albaştrilor.

Într-o conferinţă de presă susţinută joi după amiază, Cristian Dulca a declarat că elevii săi au demonstrat atutudine şi determinare în ultimele două partide susţinute – şi încheiate la egalitate – cu Vaslui şi Constanţa, iar întâlnirea cu steliştii – care n-au câştigat decât o singură dată la Mediaş – reprezintă un bun prilej de a-şi dovedi în primul rând lor înşişi că se pot bate de la egal la egal cu orice adversar.

Din păcate, atmosfera din cadrul echipei nu este deloc una propice performanţei. Mădălin Ciucă şi Costin Gheorghe au solicitat rezilierea contractelor, refuzând statutul de eternă rezervă, în timp ce portarul Răzvan Pleşca a părăsit pur şi simplu echipa şi nu s-a

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

în înfruntarea dintre david şi goliat, dulca e convins că va învinge…gaz metan  în înfruntarea dintre david şi goliat, dulca e convins că va învinge…gaz metan  în înfruntarea dintre david şi goliat, dulca e convins că va învinge…gaz metan

Ultima oră

Comentariul meu