Expoziţie eveniment la Galeria de Artă Contemporană: “Doi”, a artiştilor Dana Constantin şi Marcel Bunea

Muzeul Naţional Brukenthal anunţă vernisajul expoziţiei de pictură “Doi”, a artiştilor Dana Constantin şi Marcel Bunea.

Deschiderea expoziţiei va avea loc joi, 29 august, de la ora 13, la Galeria de Artă Contemporană din strada Tribunei, nr. 6, din Sibiu.

Cine este Dana Constantin

Dana Constantin este absolventă a Institutului de Arte Plastice, Facultatea de Arte Plastice şi Decorative “Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, Specializarea Pictură, promoţia 1988. Este prof.univ.dr. la Facultatea de Arte şi Design din Timişoara, director al Departamentului Arte Vizuale şi membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România.

A avut 10 expoziţii personale organizate în diferite locuri din ţară, 38 de expoziţii de grup, 40 de expoziţii colective, şapte expoziţii naţionale şi şapte bienale naţionale.

A expus şi în străinătate o expozitie personala şi a avut 26 de participări la expoziţii de grup în străinătate. De asemenea, lucrările ei au fost prezentate în cinci expoziţii de artă românească şi la 10 bienale naţionale şi internaţionale.

În 2011 a primit Premiul UAPR Filiala Timişoara, “Primus inter pares”. În 2009 Premiul Special al U.A.P.R.Bistrita Năsăud la Bienala de Arta Plastica ”Lascăr Viorel” Piatra Neamţ. În 1995, Premiul U.A.P. RO. Specializarea Pictură/secţiunea tineret.

În 2011 a primit din partea Academiei

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Expoziţie eveniment la Galeria de Artă Contemporană: “Doi”, a artiştilor Dana Constantin şi Marcel Bunea  Expoziţie eveniment la Galeria de Artă Contemporană: “Doi”, a artiştilor Dana Constantin şi Marcel Bunea  Expoziţie eveniment la Galeria de Artă Contemporană: “Doi”, a artiştilor Dana Constantin şi Marcel Bunea

Ultima oră

Comentariul meu