video sibian împușcat mortal de un polițist la țapu în urma unei altercații

Crimă suspectă în localitatea sibiană Țapu. Un poliţist a împuşcat mortal un om, care se pare, se opunea arestării. Tragedia a avut loc în apropiere de comuna Micăsasa. Polițistul spune că a fost agresat de victimă și că a folosit arma în legitimă apărare. Totul a pornit de la o discutie mai aprinsă între agentul principal Bogdan Grigoras din Micăsasa si un localnic.

Cei care au fost martori la acest incident susțin că polițistul a făcut exces dezel când a folosit arma. Acestia susțin ca barbatul s-ar fi urcat deja in caruta si a vrut sa plece cand omul legii l-a somat sa se opreasca iar apoi a tras in el de mai multe ori. Victima a murit la scurt timp si a lasat in urma sa doi copii – un baietel de doi ani si o fetita de doar trei luni.

Politistul care a folosit arma din dotare se consideră nevinovat, dar s-a limitat în declaratii.

”Am acționat ca și polițist. Mai multe puteți afla de la purtătorul de cuvânt al poliției” a spus agentul BOGDAN GRIGORAS.

Anchetatorii fac acum cercetări pentru a se stabili în ce împrejurări s-a ajuns în această tragică situatie.

”Se fac cercetari acum cu privire la savarsirea infractiunii de omor dar sunt elemente de ultragiere a politistului. Acests se apara ca ar fi fost in legitima aparare, victima a incercat sa-l agreseze, l-a amenintat si mai departe a ieșit ce a ieșit. (…) Sa vedem acum ce va stabili autopsia și câte focuri s-au tras asupra victimei” a declarat NICOLAE IHORA, Procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Felicitari politistului! care ar trebui si premiat .
    Din pacate politistii din Romania sunt terorizari de infractorii care s-au inmutit >>>>> >
    cel mai mare risc fiind la sate (unde acestia sau aciuit si isi fac legea!
    Cred ca nu este usor sa fi politist la sat, in conditiile in care esti singur si trebuie sa faci fata la FAPTE INFRACTIONALE MAI ALES NOAPTEA!!!!!!
    Infractorii isi fac de cap NOAPTEA sau la sfarsit de saptamana cand ei stiu ca autoritatile au liber !!!!!!!
    Cred ca si procurorii trebuie sa ia in calcul astfel de riscuri si le-as propune sa faca parte din echipe de supraveghere NOAPTEA impreuna cu politistii de la sate pentru a lua pulsul!
    Oare cum o fi viata unui am al legii care locuieste intr-un sat unde trebuie sa lucreze!