Procurorii de la Parchetul Tribunalului Sibiu au deschis o ancheta, in cazul unui politist care a tras mai multe focuri de arma asupra unui barbat, in localitatea sibiana Tapu, acesta decedand ulterior, in timp ce agentul sustine ca a fost legitima aparare.

Potrivit procurorului criminalist de la Parchetul Tribunalului Sibiu, Nicolae Ihor, in acest caz se fac cercetari pentru omor, dar exista si date care arata ca politistul a fost ultragiat de victima.

“Se fac cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de omor, dar sunt elemente de ultragiere a politistului. Politistul se apara si spune ca ar fi fost in legitima aparare, victima a incercat sa-l agreseze, l-a amenintat si mai departe Suntem in primele cercetari. Se pare ca s-au tras mai multe focuri, un foc de avertisment, dar si foc in directia lui (a victimei – n.r.). Sa vedem autopsia ce va stabili: cate focuri s-au tras asupra victimei”, a declarat corespondentului MEDIAFAX procurorul Parchetului Tribunalului Sibiu, Nicolae Ihor.

La randul sau, politistul spune ca a actionat legal.

“Am actionat ca si politist, mai mult o sa va spuna purtatorul de cuvant al IPJ. Am actionat in cadru legal”, a declarat agentul principal Bogdan Grigoras de la Politia comunei Micasasa, de care apartine

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

parchetul de pe langa tribunalul sibiu a deschis o ancheta dupa ce un politist din micasasa a impuscat mortal un barbat de 39 de ani  parchetul de pe langa tribunalul sibiu a deschis o ancheta dupa ce un politist din micasasa a impuscat mortal un barbat de 39 de ani  parchetul de pe langa tribunalul sibiu a deschis o ancheta dupa ce un politist din micasasa a impuscat mortal un barbat de 39 de ani

Ultima oră

Comentariul meu