Medicul stomatolog Daniel Zuk, un fan al trupei The Beatles, a anuntat ca intentioneaza sa il cloneze pe John Lennon, folosind ADN-ul extras dintr-un dinte al legendarului cantaret britanic asasinat in 1980, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Daniel Zuk a cumparat un dinte al cantaretului John Lennon, cu 20.000 de lire sterline (23.400 euro), la o licitatie organizata in 2011.

“Daca oamenii de stiinta cred ca pot sa cloneze mamuti, atunci John Lennon ar putea fi urmatorul pe lista. Ar fi extraordinar sa pot sa spun ca am avut si eu un mic rol in readucerea la viata a unuia dintre cele mai mari staruri rock din lume”, a spus Daniel Zuk pentru tabloidul The Sun.

“Sunt nerabdator si extaziat de posibilitatea ca vom fi capabili sa realizam o secventiere genetica completa a ADN-ului lui John Lennon si sper ca asta se va petrece cat mai curand. Multi dintre fanii trupei The Beatles isi amintesc si acum cu exactitate locul in care se aflau atunci cand au aflat ca John Lennon a fost impuscat. Sper ca ei vor apuca sa traiasca in ziua in care se va anunta ca el (John Lennon, n.r.) a primit o a doua sansa”, a adaugat stomatologul.

Daniel

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

john lennon ar putea fi clonat  john lennon ar putea fi clonat  john lennon ar putea fi clonat

Ultima oră

Comentariul meu