28,5 milioane de lei pentru modernizarea străzilor măgheranului, calea guşteriţei, macaralei şi oţelarilor

Încă un proiect din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană primeşte finanţare. Primăria Sibiu a reuşit să atragă încă 28,5 milioane de lei (aproximativ 6,4 milioane euro) din fondurile europene, prin semnarea contractului de finanţare pentru modernizarea străzilor Măgheranului, Calea Guşteriţei, Macaralei şi Oţelarilor.

Pentru Calea Guşteriţei, tronsonul dintre sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Macaralei şi podul peste Cibin, lucrările prevăzute includ modernizarea părţii carosabile pe o suprafaţă de peste 11.000 de mp, modernizarea spaţiilor de parcare şi a trotuarelor, crearea de piste pentru biciclişti pe ambele sensuri ale străzii, amenajarea spaţiilor verzi, dar şi amplasarea mobilierului urban necesar.

De asemenea, contractul prevede reabilitarea reţelei de apă şi canalizare pe o lungime de aproximativ 1.000 de metri liniari. Lungimea totală a străzii care urmează să intre în lucru este de 960,92 metri.

Situată în zona străzii Calea Guşteriţei, şi strada Macaralei va intra în reabilitare. Şi pe această stradă va fi reabilitat carosabilul pe aproximativ 2.000 de metri pătraţi şi trotuarele pe aproximativ 1.300 de metri pătraţi, iar reţelele de apă şi canalizare vor fi de asemenea modernizate. Lungimea străzii este de 287,57 metri.

Strada Oţelarilor este situată în prelungirea străzii Macaralei. Strada are o lungime de 941,24 de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

28,5 milioane de lei pentru modernizarea străzilor măgheranului, calea guşteriţei, macaralei şi oţelarilor  28,5 milioane de lei pentru modernizarea străzilor măgheranului, calea guşteriţei, macaralei şi oţelarilor  28,5 milioane de lei pentru modernizarea străzilor măgheranului, calea guşteriţei, macaralei şi oţelarilor

Ultima oră

Comentariul meu