studiu: de cât timp au nevoie oamenii pentru a-şi găsi sufletul pereche

Studiile au arătat de cât timp au nevoie oamenii pentru a-şi găsi sufletul pereche. Modul în care arată un individ şi cel în care abordează o discuţie se numără printre factorii care pot decide dacă se poate întări sau spulbera conexiunea.

Potrivit unor studii recente,citate de Mediafax, oamenii au nevoie de aproximativ cinci minute pentru a-şi găsi sufletul pereche. Discuţiile din timpul sesiunilor de speed dating şi modul de a purta o conversaţie sunt la fel de importante ca şi modul în care arată o persoană.

“Toţi întâlnim o persoană despre care considerăm că arată minunat, iar, în momentul în care deschide gura, ne dăm seama că totul este atât de diferit faţă de ceea ce credeam”, a declarat sociologul Dan McFarland, de la Universitatea Standford, coautorul unui studiu publicat în American Journal of Sociology, citat de Mediafax.

McFarland a făcut echipă cu un profesor de ligvistică de la Universitatea Stanford pentru a studia speed dating-ul, tocmai pentru a observa care este rolul comunicării în timpul acestor întâlniri scurte.

Prima impresie este importantă, iar McFarland consideră că este primul factor care contribuie la stabilirea unei conexiuni. Femeilor le plac bărbaţii înalţi, bărbaţii sunt atraşi de femeile slăbuţe şi aşa mai

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

studiu: de cât timp au nevoie oamenii pentru a-şi găsi sufletul pereche  studiu: de cât timp au nevoie oamenii pentru a-şi găsi sufletul pereche  studiu: de cât timp au nevoie oamenii pentru a-şi găsi sufletul pereche

Ultima oră

Comentariul meu