două fetițe au fost lovite de o mașină, pe dn 14, în șaroș pe târnave. una dintre ele a murit

Un accident rutier grav a avut loc miercuri seara, pe drumul național 14, în localitatea sibiană Șaroș pe Târnave.

Două fetițe au fost lovite de o mașină. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, una dintre fetițe, de 12 ani, este în comă. Ea este transportată spre Sighișoara de unde va fi preluată de un echipaj Smurd Mureș.

Cealaltă fetiță, în vârstă de numai opt ani, a decedat, potrivit aceleiași surse. Echipajele medicale ajunse la fața locului au resuscitat-o, însă nu a mai putut fi salvată. Fetița a fost transportată la Mediaș, spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ovidiu Bratoșin.

În același timp, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au anunțat că, potrivit primelor cercetări, accidentul a avut loc în timp ce fetițele traversau strada printr-un loc nepermis.

Revenim cu alte informații.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

două fetițe au fost lovite de o mașină, pe dn 14, în șaroș pe târnave. una dintre ele a murit  două fetițe au fost lovite de o mașină, pe dn 14, în șaroș pe târnave. una dintre ele a murit  două fetițe au fost lovite de o mașină, pe dn 14, în șaroș pe târnave. una dintre ele a murit

Ultima oră

Comentariul meu