scandal la moşna: florin calinescu i-a sechestrat pe oamenii lui ovidiu tender de la prospecţiuni

SC Prospectiuni SA, firma lui Ovidiu Tender, e pe cale sa starneasca un scandal la scara mare. De saptamani bune angajatii firmei lui Tender calca terenurile oamenilor din mai multe localitati, unde isi lasa si instaleaza fel de fel de obiecte (cabluri, masini etc.) pentru a cauta resurse naturale.

Problema este ca Prospectiuni SA nu are acordul proprietarilor si nici un drept legal pentru aceste activitati. In urma cu nici doua luni, angajati ai miliardarului timisorean Ovidiu Tender dadeau navala peste cele aproximativ 80 de hectare de vie pe care cunoscutul realizator tv Florin Calinescu le detine in comuna Mosna, judetul Sibiu.

Compania Prospectiuni SA incalca astfel proprietatea privata a actorului, care a luat imediat atitudine si cele mai drastice masuri. Prin angajatii sai, actorul i-a sechestrat pe oamenii lui Tender cu tot cu masinile cu care intrasera pe terenul sau. Surse din Politia din Mosna ne-au declarat ca, dupa discutii aprinse intre reprezentantii companiei Prospectiuni SA si Florin Calinescu, cei sechestrati au fost lasati sa plece pe baza unui proces-verbal semnat intre parti.

Sursa & articol complet: puterea.ro

Tags: Florin Calinescu, gaz, gaze de sist, Moşna, ovidiu tender,

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

scandal la moşna: florin calinescu i-a sechestrat pe oamenii lui ovidiu tender de la prospecţiuni  scandal la moşna: florin calinescu i-a sechestrat pe oamenii lui ovidiu tender de la prospecţiuni  scandal la moşna: florin calinescu i-a sechestrat pe oamenii lui ovidiu tender de la prospecţiuni

Ultima oră

Comentariul meu