primul turneu de beach volley din sibiu va avea loc în piaţa mică la sfârşitul lunii

Sibiul găzduieşte, la sfârşitul acestei luni, un turneu de beach volley, „Sibiu Sands”. Evenimentul este o premiera pentru oraşul Sibiu. Locaţia aleasă de organizatori, Asociaţia Eco Sport Team, este Piaţa Mică din centrul oraşului.

Intenţia organizatorilor este de a revitaliza voleiul sibian şi de a deschide apetitul tinerilor pentru practicarea voleiului, prezentându-l într-o formă cât mai atractivă.

“Sibiul are şansă să intre în clubul select al oraşelor care găzduiesc astfel de competiţii. În peste jumătate din oraşele incluse în circuitul mondial de beach volley, terenurile sunt amenajate de la zero, într-o zonă centrală, pentru a atrage cât mai mulţi spectatori. Astfel de acţiuni aduc public în jurul sportului, fac voleiul cunoscut tinerilor şi îi atrag spre practicarea lui, poate chiar spre o carieră ca jucători de performanţă. Sibiul are nevoie de o nouă generaţie de voleibalişti,” a declarat Andrei Dinu, reprezentatul Asociaţiei Eco Sport Team.

Sibiu Sands va fi o competiţie deschisă atât sportivilor profesionişti, cât şi celor amatori, la turneu putând participa atât echipe de fete cât şi de băieţi.

Competiţia se va desfăşura pe două categorii, una la care se pot înscrie doar echipe profesioniste, OPEN MASCULIN şi o categorie MIXTĂ, la care pot participa atât echipe de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

primul turneu de beach volley din sibiu va avea loc în piaţa mică la sfârşitul lunii  primul turneu de beach volley din sibiu va avea loc în piaţa mică la sfârşitul lunii  primul turneu de beach volley din sibiu va avea loc în piaţa mică la sfârşitul lunii

Ultima oră

Comentariul meu