Actrita Gillian Anderson isi vinde hainele din garderoba, pe site-ul Clothesagency.com, urmand ca suma stransa sa fie donata casei de copii Sa-Yes din Africa de Sud.

Printre lucrurile care sunt puse in vanzare se numara o pereche de pantofi din piele de caprioara, de culoare verde, marca Hush Puppies, si o fusta din lana creata de Alexander McQueen, al carei pret de pornire este de 450 de dolari, informeaza contactmusic.com.

„Este un lucru pe care Gillian l-a planuit de foarte mult timp, a vrut sa isi refaca garderoba. Este o idee extraordinara si mi-as dori sa cumpar una dintre tinutele ei, dar eu urasc cumparaturile si, mai mult, noi nu avem nici aceeasi masura”, a declarat Isla D’Aubigny, proprietara site-ului Clothesagency.com.

De-a lungul celor noua sezoane ale serialului „Dosarele X”, actrita Gillian Anderson a primit premiul Emmy, Globul de Aur si premiul decernat de Sindicatul actorilor americani. Dupa incheierea serialului, actrita a jucat in cateva lungmetraje – „The House of Mirth” (2000), „The Mighty Celt” (2005) si „Ultimul rege al Scotiei” (2006) -, dar si in productii de televiziune, fiind nominalizata la premiile BAFTA, Emmy si Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul „Casa umbrelor/ Bleak House” (2005), produs de BBC.

Sursa

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cum arata dosarele x fara haine  cum arata dosarele x fara haine  cum arata dosarele x fara haine

Ultima oră

Comentariul meu