zilele baschetului: joi, ultima zi de înscrieri pentru meciurile din parcul tineretului. vezi care este programul evenimentului

Ediţia a treia a evenimentului Zilele Baschetului va avea loc anul acesta între 23 august – 1 septembrie. În cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de autografe cu jucătorii echipei CSU Sibiu şi concursuri pentru public.

Evenimentul va avea în program, ca de fiecare dată, campionate de streetball ce se vor juca în diferite locaţii din tot oraşul Sibiu. Oficial au început înscrierile la campionatul de streetball la care premiile sunt în valoare de 3000 de euro.

Echipele se pot înscrie la streetball-ul Zilele Baschetului trimiţând un email la adresa forum@csufans.ro. Înscrierile sunt gratuite şi locurile limitate. Categoriile de vârstă, masculin şi feminin, la care echipele se pot înscrie sunt: U12; U14; U16; U18 şi OPEN. Regulamentul concursului şi detalii cu privire la înscrieri şi program pot fi găsite pe site-ul www.csufans.ro.

Data limita pentru inscrieri este 22 august pentru categoriile de varsta care vor juca in parcul Tineretului şi 29 august pentru categorile ce vor juca la Mall.

PROGRAM:

Weekend 1

Vineri 23.08.2013

20.30 – Promenada Mall sesiune de autografe CSU Atlassib Sibiu

Sâmbătă 24.08.2013

10.00 – 12.30 Parcul Tineretului meciuri în grupe la categoriile U 12, U 14, U 16, U 18 masculin

12.30 Parcul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

zilele baschetului: joi, ultima zi de înscrieri pentru meciurile din parcul tineretului. vezi care este programul evenimentului  zilele baschetului: joi, ultima zi de înscrieri pentru meciurile din parcul tineretului. vezi care este programul evenimentului  zilele baschetului: joi, ultima zi de înscrieri pentru meciurile din parcul tineretului. vezi care este programul evenimentului

Ultima oră

Comentariul meu