Primăria anunţă modificarea regimului de circulaţie pe străzile Litovoi și Drăgălina

Reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu au lansat în dezbatere publică un proiect ce prevede modificarea regimului de circulație pe străzile Litovoi și Drăgălina.

Propunerea realizată de cei de la Direcția Tehnică prevede ca pe cele două străzi să fie implementat sensul unic de circulație. Pe strada Litovoi Vodă se va circula astfel doar spre strada Cristina, iar pe strada Drăgălina se va circula dinspre strada Cristian spre sensul giratoriu din intersecția cu strada Săcel și Ioan Albabei. Sensul unic pentru strada Litovoi Vodă va fi implementat doar pentru tronsonul cuprins între strada Cristian și sensul giratoriu.

Sibienii pot veni și ei cu propuneri. Acestea pot fi înregistrate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, cu mențiunea “în atenţia Direcţiei Tehnice”.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Primăria anunţă modificarea regimului de circulaţie pe străzile Litovoi și Drăgălina  Primăria anunţă modificarea regimului de circulaţie pe străzile Litovoi și Drăgălina  Primăria anunţă modificarea regimului de circulaţie pe străzile Litovoi și Drăgălina

Ultima oră

Comentariul meu