Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat ca decesul s-a produs la 11.10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca tatal sau a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Dorin Cioaba a mai spus ca tatal sau se simte „mai bine” dupa interventia facuta vineri, despre care afirma ca a fost una „salvatoare”. Tot Dorin Cioaba a spus ca la spitalul Akdeniz Üniversitesi a fost adusa, pe banii familiei, aparatura medicala inchiriata, necesara pentru tatal sau. In urma operatiei, Florin Cioaba a avut nevoie de concentrat trombocitar, folosit la transfuzii de sange, au declarat, tot sambata, apropiati ai familiei.

Potrivit surselor citate, la spitalul din Antalya au venit mai multe rude ale lui Florin Cioaba si alti membri ai comunitatii romilor. La intrarea in spital, rudele au stat cu afise in mana, prin

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

a murit cioaba  a murit cioaba  a murit cioaba

Ultima oră

Comentariul meu