smiley și alex velea, cap de afiş la media music awards sibiu

Media Music Awards, gala de decernare a premiilor muzicii româneşti care va avea loc în Piaţa Mare a Sibiului în data de 19 septembrie, reuneşte şi anul acesta zeci de artişti şi formaţii de top pe scena din centrul oraşului.

Considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, gala Media Music Award reuneşte peste 20 de artişti români, selecţia fiind bazată pe notorietatea și impactul pe care aceștia le au asupra publicului.

În septembrie,la Media Music Awards 2013 vor urca pe scena din Sibiu Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia şi Fly Project.

În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry și Red Blonde, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013, anunţă organizatorii.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest.

Sursa: Citynews Sibiu 

Tags: alex velea, antonia, concerte sibiu, Fly Project, holograf, media music awards, premii sibiu, Puya,

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

smiley și alex velea, cap de afiş la media music awards sibiu  smiley și alex velea, cap de afiş la media music awards sibiu  smiley și alex velea, cap de afiş la media music awards sibiu

Ultima oră

Comentariul meu