Sibienii nu se pot plange de lipsa evenimentelor nici in acest weekend, cand ca de obicei orasul gazduieste alte festivaluri care nu trebuie ratate. Ziua de vineri incepe cu `Festivalul de pe scari`, care se va desfasura pe strada Turnului din Sibiu, in perioada 16-18 august.

Sibienii si turistii care se vor afla in zona in cele trei zile de festival, vor fi imbiati cu workshopuri, expozitii de pictura si sculptura, degustari de ceaiuri si de vin, povestiri despre istoria cladirilor, concert live si multa voie buna. Din program fac parte atelierul de ceramica sustinut de Andrei Pandea, vernisarea expozitiei de pictura si grafica, semnata de cu Oana Baciu si Teo Baltat, expozitia de sculptura a lui Vasile Mitocaru, atelierul Casa Calfelor si o degustare de vin la Weinkeller.

Tot in acest weekend centrul Capitalei Culturale Europene va fi cucerit de muzica de opera si opereta in cadrul festivalului Classics for Pleasure, care reuneste intr-o maniera impresionanta artisti de talie internationala, pe scena din Piata Mare.

Festivalul va debuta cu un concert care este produsul unor master-class-uri intensive sustinute de trei artisti din cadrul Operei Metropolitane din New York, Ira Siff, Liona Maurer si Lucy Arner.

`Am gasit la Sibiu studenti foarte bine

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

muzica de inalta tinuta si festival dedicat bucatelor traditionale in acest weekend la sibiu  muzica de inalta tinuta si festival dedicat bucatelor traditionale in acest weekend la sibiu  muzica de inalta tinuta si festival dedicat bucatelor traditionale in acest weekend la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu