florin cioabă operat de urgență în turcia. regele în stare extem de gravă!

Regele romilor Florin Cioabă a fost băgat în operație de urgență, vineri la ora 18.00. Acesta a făcut de două ori preinfact, după ce medicii l-au mutat de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei

Ion Stăncescu, Secretarul General al Asociației Romilor Căldărari din România, a  explicat pentru ora de sibiu că Florin Cioabă este în stare extrem de gravă. Acesta a spus că șansele ca Cioabă să rămână în viață sunt minime.

EXCLUSIV ON LINE Mihuţescu de la Băileşti va prelua prerogativele regelui romilor Florin Cioabă

”Din păcate sănătatea lui domnul Cioabă este foarte grav afectată acum. A intrat în operație. Au apărut complicații foarte mari. În primă fază este operat de către medicii turci. Nu știm dacă mai putem să îl aducem în viață de acolo pe regele Cioabă. Atât de gravă este situația. Semnalele că și-ar reveni sunt foarte slabe. Are tensiunea 4 și 20 la sută mai funcționează inima ca să spun așa. Din păcate azi la ora 14.00 a mai făcut de două ori preinfarct. Șanse ce să mai spun. Sunt minime. Suntem pregătiți pentru ce e mai rău…”, a spus acesta pentru oradesibiu.ro.

ALERTĂ Florin Cioabă a fost mutat în comă în alt spital. Vezi din ce cauză!

INGRIJORĂTOR – VIDEO: Şansele ca Florin Cioabă să scape cu bine sunt de TREI LA SUTĂ!

Medicii de la spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya îi montează, vineri seară, lui Florin Cioabă, aflat în stare gravă după ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate familiei.

Procedura a început la ora 18.00, durează aproximativ patru ore şi este extrem de riscantă, au mai spus sursele citate.

Florin Cioabă, ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei, au declarat anterior aceleaşi surse.

Mutarea a fost făcută deoarece spitalul Akdeniz Üniversitesi are un dispozitiv care ajută inima să pompeze sângele.

Ultima oră

Comentariul meu