alertă florin cioabă a fost mutat în comă în alt spital. vezi din ce cauză!

Florin Cioabă, aflat în stare gravă după ce a suferit un preinfarct, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.

Potrivit surselor citate, mutarea a fost făcută deoarece spitalul Akdeniz Üniversitesi are un dispozitiv care ajută inima să pompeze sângele.

Aceleaşi surse declaraseră anterior, tot pentru MEDIAFAX, starea lui Florin Cioabă este uşor ameliorată după reconfigurarea tratamentului, acesta continuând până la reechilibrarea necesară pentru a putea fi adus în ţară.

Potrivit surselor citate, chirurgul Şerban Brădişteanu a luat legătura, vineri, cu medicii spitalului din Antalya unde se află internat autointitulatul rege al romilor, care i-au transmis rezultatele ultimelor investigaţii şi evoluţia stării acestuia.

„Starea lui este uşor ameliorată. Tensiunea i-a crescut, continuă cu tratamentul prescris de doctorul Brădişteanu până la reechilibrare, astfel încât să poată fi adus în România”, au spus aceleaşi surse.

 

Ultima oră

Comentariul meu