ACTUALIZARE: Medicii din Turcia au decis sa nu il opereze pe Florin Cioaba, a carui stare este din ce in ce mai grava, iar interventia chirurgicala ar fi prea riscanta. Cioaba a fost conectat la un stimulator cardiac, singura metoda prin care doctorii psera sa il mai poata tine in viata pe autointitulatul rege al rromilor.

Stirea initiala:

Regele autointitulat al rromilor, Florin Cioaba, a suferit in aceasta dupa-amiaza doua noi preinfarcturi.

Florin Cioaba este internat intr-un spital din Antalya, Turcia, dupa ce a suferit un atac de cord in data de 13 august. Liderul rrom s-a aflat in statiunea turca in vacanta, insa s-a simtit rau din cauza caldurii. Pe drumul spre casa, la doar 100 de kilometri de Antalya, lui Cioaba i s-a facut rau si a chemat de urgenta o Ambulanta.

Medicii din Turcia l-au tinut pe regele autointitulat al rromilor in coma indusa, pentru ca inima sa este foarte afectata de atacurile suferite si nu poate functiona normal. “Operatia este singura solutie in cazul sau`, a declarat, azi-dimineata, fiul lui Cioaba, Dorin, care se afla alaturi de tatal sau.

Mai multi reprezentanti ai rromilor se pregatesc sa plece in Turcia, ca sa fie alaturi de regale lor. “Suntem deja 10

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

actualizare: cioaba, pe stimulator cardiac  actualizare: cioaba, pe stimulator cardiac  actualizare: cioaba, pe stimulator cardiac

Ultima oră

Comentariul meu