Paisprezece noi info desk-uri `de tip tableta` au fost amplasate in Sibiu de catre o companie sibiana, in parteneriat cu Primaria, in hoteluri, cafenele si centrele de informare pentru turisti. Conectate la internet, aceste info desk-uri au scopul de a crea `o agenda digitala a Sibiului`, dupa cum informeaza autoritatile locale. Astfel, pe langa agenda culturala a Sibiului, prin intermediul acestor aparate pot fi promovate si alte festivaluri, evenimente de mai mica amploare sau chiar detalii despre hoteluri, restaurante si cafenele.
Gestionarea informatiilor promovate prin aceste info desk-uri este facuta chiar de catre operatorii culturali/organizatorii de evenimente sau proprietarii de afaceri in domeniul turismului, care pot primi un cont de utilizator al acestui sistem.
Proiectul info desk-urilor a fost initiat de firma sibiana iConsult, care intentioneaza sa creasca numarul acestor aparate la 28.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cum sa iti faci cunoscuta afacerea sau evenimentul: prin info desk-uri  cum sa iti faci cunoscuta afacerea sau evenimentul: prin info desk-uri  cum sa iti faci cunoscuta afacerea sau evenimentul: prin info desk-uri

Ultima oră

Comentariul meu