ce servicii ale primăriei sibiu sunt închise sau deschise pe 16 august

Guvernul a aprobat o hotărâre de guvern prin care ziua de vineri, 16 august, este declarată nelucrătoare pentru sectorul bugetar. Serviciile publice subordonate Consiliului Local Sibiu vor asigura însă și în această zi serviciile de utilitate publică, după cum urmează: 

Serviciul de Evidență a Persoanelor va înregistra decesele vineri, 16 august, între orele 7.30-13.30.

Centrul de Informații pentru Turiști va fi deschis între orele 9 și 14. Serviciul de Administrare a Domeniului Public își va desfășura activitatea conform programului unei zile obișnuite de vineri, caseria și registratura urmând să fie deschisă între orele 9 – 12.30. Administrația Cimitirului Municipal va lucra după programul normal, iar lucrătorii de la Parcuri și Zone Verzi vor ieși în teren și vineri pentru a îngriji plantele. De asemenea, lucrătorii de la Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân vor munci și în această zi.

Grădina Zoologică va fi deschisă conform programului normal (9.30 – 19.30). Baia Neptun va funcționa de asemenea conform programului obișnuit: 8 -20. Și Cantina Municipiului Sibiu își va desfășura activitatea conform programului normal pentru a distribui hrana asistaților.

Poliția Locală Sibiu, Spitalul de Pediatrie și Căminul pentru persoane vârstnice își vor desfășura, desigur, activitatea în mod normal.”

Ultima oră

Comentariul meu