care sunt artiştii care vor cânta la media music awards, la sibiu, în septembrie. faydee, primul artist internaţional confirmat

Media Music Awards va avea loc la Sibiu, în Piaţa Mare, pe 19 septembrie. În cadrul galei, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, peste 20 de artişti şi formaţii de top vor susţine recitaluri live.

Selecţia a fost realizată pe baza notorietăţii şi a impactului pe care aceştia le au asupra publicului, ţinând cont de hiturile lansate în ultimul an şi de abilitatea de a pune în scenă show-uri memorabile, transmit organizatorii.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project.

În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry şi Red Blonde, iar Faydee este primul artist internaţional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

Invitaţii vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid şi vor fi fotografiaţi la panoul oficial păşind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

care sunt artiştii care vor cânta la media music awards, la sibiu, în septembrie. faydee, primul artist internaţional confirmat  care sunt artiştii care vor cânta la media music awards, la sibiu, în septembrie. faydee, primul artist internaţional confirmat  care sunt artiştii care vor cânta la media music awards, la sibiu, în septembrie. faydee, primul artist internaţional confirmat

Ultima oră

Comentariul meu