calea dumbrăvii şi străzile ştefleşti şi neculce intră în reparaţii, pentru viitoarele două luni

Pe străzile Ştefleşti şi Ion Neculce lucrările vor începe de luni, 19 august, iar pe Calea Dumbrăvii, o săptămână mai târziu, de pe 26 august.

După lucrările la reţelele de apă şi canalizare care au fost efectuate pe strada Ştefleşti, DPC va interveni din 19 august pe primul tronson, cel dintre străzile Oaşa şi Şureanu, Reparaţiile pe această porţiune ar urma să fie finalizate în aproximativ o lună. În această perioadă vor fi schimbate bordurile, vor fi reparate trotuarele şi carosabilul.

Lucrări la reţeaua de canalizare pe Calea Dumbrăvii

Din data de 26 august echipele de lucru vor începe modernizarea reţelei de canalizare pe strada Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre strada Bacovia şi strada Siretului. Pe acest tronson circulaţia se va desfăşura cu restricţii pentru următoarele două luni, iar parcarea nu va fi permisă pe această porţiune, pe perioada celor 2 luni de lucrări.

 

Pe strada Ion Neculce intervine societatea de gaz

Constructorul va înlocui conducta de gaz existentă pe un tronson scurt, situat în zona străzii Lânii. Lucrările vor fi efectuate în perioada 19-26 august, sub trafic.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

calea dumbrăvii şi străzile ştefleşti şi neculce intră în reparaţii, pentru viitoarele două luni  calea dumbrăvii şi străzile ştefleşti şi neculce intră în reparaţii, pentru viitoarele două luni  calea dumbrăvii şi străzile ştefleşti şi neculce intră în reparaţii, pentru viitoarele două luni

Ultima oră

Comentariul meu