Doctorul Serban Bradisteanu sustine ca presedintele Traian Basescu i-a cerut personal sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a auto-intitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, aflat in stare grava in urma unui preinfarct. “Presedintele Traian Basescu m-a rugat, daca vreau si pot, sa fac aceasta vizita medicala, impreuna cu anestezista mea, pentru a aprecia ce este mai bine de facut pentru un om, pana la urma”, a declarat Bradisteanu. El a precizat ca Cioaba este in stare proasta si nestransportabil.

Serban Bradisteanu este seful sectiei de chirurgie cardiovasculara de la Spitalului Floreasca. El a fost senator PSD si medicul mai multor politicieni, printre care si Adrian Nastase pe care l-a ingrijit dupa tentativa de sinucidere de anul trecut. In acest caz, Bradisteanu este cercetat pentru favorizarea infractorului. In 2010, Serban Bradisteanu a fost decorat de presedintele Traian Basescu cu Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler.

Florin Cioaba va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale, a declarat joi medicul Serban Bradisteanu, citat de Mediafax. “In prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei interventii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos”, a spus medicul Serban Bradisteanu, dupa

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

basescu i-a trimis doctor lui cioaba  basescu i-a trimis doctor lui cioaba  basescu i-a trimis doctor lui cioaba

Ultima oră

Comentariul meu