Cu traficul inchis pe o portiune din Calea Cisnadiei si cu restrictii de circulatie si pe Octavian Goga, Calea Dumbravii va deveni si mai inghesuita de saptamana viitoare. Timp de doua luni, pe o portiune de aproximativ 330 de metri vor fi introduse restrictii pentru efectuarea lucrarilor de modernizare a retelei de canalizare, anunta reprezentantii administratiei sibiene. Zona afectata de lucrari este cuprinsa intre intersectiile cu strazile Siretului (foto) si George Bacovia. `Parcarea nu va fi permisa pe aceasta portiune`, anunta Primaria Sibiu, intr-un comunicat de presa.

La niciun an de la modernizare, E.On sparge o strada

Cea de-a doua strada pe care vor incepe lucrari din 19 august (prima zi a saptamanii viitoare) este Ion Neculce. Pe aceasta strada, carosabilul nu are niciun an vechime: strada a fost redeschisa oficial in septembrie anul trecut, dupa lucrari de reabilitare care au costat 827.000 de lei. De luni, insa, asfaltul de niciun an vechime va fi spart de echipele angajate de E.On Gaz. `Constructorul va inlocui conducta de gaz existenta pe un tronson scurt, situat in zona strazii Lanii. Lucrarile vor fi efectuate in perioada 19-26 august, sub trafic`, informeaza Primaria Sibiu, intr-un comunicat de presa.

Si inca una

Va

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

se poate si mai inghesuit? calea dumbravii intra in lucrari. plus o strada noua, sparta de e.on  se poate si mai inghesuit? calea dumbravii intra in lucrari. plus o strada noua, sparta de e.on  se poate si mai inghesuit? calea dumbravii intra in lucrari. plus o strada noua, sparta de e.on

Ultima oră

Comentariul meu