Raed Arafat a mers în Turcia să vadă dacă Florin Cioabă poate fi mutat într-un spital din București

Regele romilor, Florin Cioabă se află în continuare în stare critică după problemele medicale pe care le-a suferit în Turcia. Acesta se află internat în Antalya, iar acolo a sosit miercuri dimineață doctorul Raed Arafat.

Nicio schimbare peste noapte în ceea ce privește starea de sănătate a regelui romilor Florin Cioabă. Acesta este în continuare în comă indusă după preinfarctul suferit în urmă cu două zile pe o autostradă din Turcia. Cioabă se întorcea din concediu cu mașina, în momentul în care a suferit u preinfarct.

”Tatăl meu este în continuare în comă indusă. A sosit aici și doctorul Raed Arafat. Acum stă de vorbă cu medicii ca să vadă exact care e starea în care se află. Este posibil ca el să fie adus în România la un spital cu avionul sau cu elicopterul. Este însă foarte posibil ca operația la inimă să aibă loc aici în Antalya. Deocamdată așteptăm să vedem ce decizie se va lua. Suntem foarte îngrijorați și ne temem pentru viața lui”, a spus Dorin Cioabă, pentru oradesibiu.ro.

CITIȚI ȘI: Florin Cioabă a făcut infarct si este internat în stare critică într-un spital din Antalya. Regele romilor intră în operație!

Ultima oră

Comentariul meu