premierul victor ponta a anunţat că membrii guvernului vor adopta o hotărâre prin care ziua de vineri va fi liberă

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că în cadrul şedinţei de Guvern din aceeaşi zi, va fi adoptată o hotărâre prin care ziua de vineri, 16 august, după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, va fi liberă.

Ziua va fi recuperată într-una dintre sâmbetele viitoare.

“O să adoptăm astăzi Hotărârea de Guvern ca vineri să fie zi liberă, care, sigur, se va recupera într-una din sâmbetele următoare. Faptul că oamenii sărbătoresc mâine Sfânta Maria este totuşi o sărbătoare foarte mare nu doar pentru ortodocşi, ci şi pentru catolici, este Ziua Marinei Militare”, a spus Ponta, în debutul şedinţei de Guvern, citat de Agerpres.

Ziua de 15 august, când este Adormirea Maicii Domnului, este zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Această zi a fost stabilită ca sărbătoare legală în 2008, prin Legea 202 de completare a Codului Muncii.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

premierul victor ponta a anunţat că membrii guvernului vor adopta o hotărâre prin care ziua de vineri va fi liberă  premierul victor ponta a anunţat că membrii guvernului vor adopta o hotărâre prin care ziua de vineri va fi liberă  premierul victor ponta a anunţat că membrii guvernului vor adopta o hotărâre prin care ziua de vineri va fi liberă

Ultima oră

Comentariul meu