Producatori din Arad, Alba, Brasov, Harghita, Maramures, Satu Mare, Salaj si Sibiu vin in acest weekend in Muzeul in aer liber pentru a aduce la cea de-a doua editie a Targului de bucate traditionale `Branduri transilvanene` cele mai bune produse, dar si pentru a gati in fata sibienilor retete traditionale.

Complexul National Muzeal ASTRA, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice `Marginimea Sibiului` si Asociatia de prietenie `Ille et Vilaine – Sibiu`, organizeaza in perioada 17-18 august, in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA (Muzeul in aer liber) Targul de bucate traditionale `Branduri transilvanene`.

In deschiderea targului, intre orele 11:00-13:00, in sala de conferinte a Centrului ASTRA pentru Parimoniu, va avea loc un seminar de specialitate unde vor fi prezentate doua teme – produse traditionale-modificari in legislatie si rasa mangalita.

`Atelierele culinare vor permite familiarizarea cu modul de preparare a palincii de Salaj, precum si a unor specialitati culinare specifice zonei Marginimii Sibiului. In cadrul acestei editii, Asociatia de prietenie `Ille et Vilaine – Sibiu` va propune o animatie culinara sub genericul `Din Alpii Savoiei pana in Alpii Transilvaniei`, sustinuta de Guy Maurice Chatelet, ghid si animator montan, originar din Savoia, Franta. Vor fi prezentate salade savoyarde, ratatouille savoyard si

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

demonstratii culinare realizate de producatori din opt judete la targul de bucate traditionale `branduri transilvanene`  demonstratii culinare realizate de producatori din opt judete la targul de bucate traditionale `branduri transilvanene`  demonstratii culinare realizate de producatori din opt judete la targul de bucate traditionale `branduri transilvanene`

Ultima oră

Comentariul meu