Un barbat de 43 de ani din Sibiu a incercat sa intre cu un cutit in sediul Tribunalului. Jandarmul care se afla la intrare si-a dat imediat seama ca ceva este suspect, dupa ce barbatul a incercat sa evite dispozitivul de detectare a metalelor.

`Din cauza ca avea un comportament aparent suspect fata de alte persoane, prin tinuta si aspect, subofiterul de Jandarmerie l-a oprit si l-a intrebat despre scopul prezentei sale. Barbatul a povestit ca doreste sa depuna o reclamatie, era foarte grabit si a incercat sa se indeparteze inspre birourile de lucru cu publicul`, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei.

Sibianul i-a spus jandarmului ca politistii i-au suspendat permisul de conducere si ca se grabea sa depuna o contestatie. Subofiterul de la Jandarmerie a decis totusi sa efectueze un control corporal, in urma caruia asupra barbatului a fost gasit un cutit cu lungimea totala de 26 cm si cu lama de 12 cm (foto).

Barbatul a motivat ca efectueaza servicii de transport persoane si ca poarta cutitul pentru autoaparare.

Un echipaj de ordine si siguranta publica al Jandarmeriei Sibiu a intocmit actele de constatare pentru savarsirea infractiunii de port fara drept de arma alba `in locurile sau imprejurarile in care s-ar

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

a intrat cu cutitul la tribunal  a intrat cu cutitul la tribunal  a intrat cu cutitul la tribunal

Ultima oră

Comentariul meu