64 angajatori din judeţ caută persoane pentru activităţi în diferite domenii de activitate. vezi lista posturilor vacante

64 de angajatori din judeţ oferă 323 locuri de muncă vacante, anunţă reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS).

Potrivit informaţiilor oferite, la nivelul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din municipiul Sibiu sunt înregistrate 239 de locuri de muncă vacante, oferite de 50 de angajatori.

La agenţia locală din municipiul Mediaş sunt înregistrate 39 de locuri de muncă vacante, oferite de nouă angajatori.

La punctul de lucru de la Agnita, conform aceleiaşi surse, patru angajatori oferă 30 de locuri de muncă vacante.

La Cisnădie, oferta este cea mai slabă. Un angajator caută 15 persoane pentru meseria de ambalator manual.

Din totalul locurilor de muncă, 61 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare. Oferta cuprinde posturi ca analist servicii client, conducător activitate de trasport rutier, director tehnic, gestionar depozit, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer textile, inginer producţie, inginer electronist transporturi, inspector resurse umane, laborant chimist, logoped, operator calculator electronic şi reţele, programator, proiectant inginer mecanic, referent, şef serviciu aprovizionare-desfacere, specilist marketing sau tehnician electronică.

Celelalte 262 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare, după cum anunţă reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Sibiu, str. Morilor nr.51A, tel.0269230089

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

64 angajatori din judeţ caută persoane pentru activităţi în diferite domenii de activitate. vezi lista posturilor vacante  64 angajatori din judeţ caută persoane pentru activităţi în diferite domenii de activitate. vezi lista posturilor vacante  64 angajatori din judeţ caută persoane pentru activităţi în diferite domenii de activitate. vezi lista posturilor vacante

Ultima oră

Comentariul meu