video: mafia lemnului loveşte şi la mediaş – stejari tăiaţi şi ciopârţiţi în binder bubi!

Furt organizat de lemne la Mediaş. Se întâmplă în zona Binder Bubi, acolo unde au fost tăiaţi stejari seculari de pe proprietarea mai multor medieşeni. Vilmoş Kadar, unul dintre acestea spune că este convins că este vorba de o operaţiune bine pusă la punct şi că cineva trebuie să facă ceva pentru a opri distrugerea.Platoul situat în zona Binder Bubi arată dezolant. Zeci de stejari au fost tăiaţi sau ciopârţiţi, unora li s-a pus foc la rădăcină pentru a se usca mai repede iar ulterior să poată fi tăiaţi. Vilmoş Kadar deţine două hectare de teren aici, iar când a revenit recent pe proprietarea sa a rămas fără cuvinte văzând dezastrul.

Tags: Alex Pîntea, Angelo Balog, Binder Bubi, Denisa Ciobâncan, furt lemn Mediaş, Mafia lemnului Mediaş, medias, Nova TV, Ştirile Nova TV

Del.icio.us

video: mafia lemnului loveşte şi la mediaş – stejari tăiaţi şi ciopârţiţi în binder bubi!

TweetThis

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

video: mafia lemnului loveşte şi la mediaş – stejari tăiaţi şi ciopârţiţi în binder bubi!  video: mafia lemnului loveşte şi la mediaş – stejari tăiaţi şi ciopârţiţi în binder bubi!  video: mafia lemnului loveşte şi la mediaş – stejari tăiaţi şi ciopârţiţi în binder bubi!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. UMPLETI PUSCARIILE, cum a zis vadim tudor,
    DLOR ce mai asteptati, cautatii pe faptasi si bagatii la inchisoare , fara ezitare ca neam saturat de furaciosi