video exclusiv autostrada sibiu – orăștie va fi gata în decembrie! mai puțin un tronson..

Vestea bună pentru șoferii din România și Sibiu. Din decembrie vom circula de la Sibiu la Orăștie pe autostradă, mai puțin 22 de kilometri din lotul trei, care nu vor fi gata.

Reprezentantul constructorilor de pe lotul patru spune că de la finele lui noiembrie, acest tronson va fi deschis traficului auto.

[SocialLocker]

”În momentul de față suntem undeva la 80 la sută stadiu fizic. În proporție de 80 – 85 la sută este asfaltat până la nivel de binder. Urmează ca în cel mai scurt timp să începem partea de așternere a asfaltului de uzură și implicit realizarea paramentrilor de siguranță. Speranța noastră este ca la finele anului, mai exact sfârșitul lui noiembrie, început de decembrie să dăm drumul circulației. De la Sibiu până la Săliște, putem spune că la începutul lui decembrie vom circula pe autostradă”, a explicat Sorin Scarlat, directorul adjunct asociere Astaldi, Euro Construct Trading 98 și Astalrom.

Probleme la Aciliu

Cele mai mari probleme sunt pe lotul trei al autostrăzii Sibiu – Orăștie, acolo unde există o zonă cu alunecări de teren încă nerezolvate. Constructorii spun astfel că vom circula de la Sibiu la Orăștie pe auostradă din decembrie, cu excepția celor 22 de kilometri din lotul trei, care va fi finalizat undeva în a II-a parte a anului viitor.

YouTube video

[/SocialLocker]

CITESTE SI: VIDEO EXCLUSIV Asa arată primul tunel de autostradă din Romania amenajat între Sibiu și Orăștie. Vezi cum s-a construit!

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii