inspectoratul pentru situații de urgență sibiu și e-on românia înlătură ghinionul zilelor de marți, 13

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel că, în fiecare zi de marţi 13, organizează în Municipiul Bucureşti şi în judeţele ţării “Ziua informării Preventive”.

Derulate în colaborare cu E-ON România, sub sloganul “Preveniţi ghinionul”, activităţile informativ-educative ce vor avea loc urmăresc conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Astfel, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al Judeţului Sibiu și-a deschis porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei, oferindu-le posibilitatea de a vedea şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

De asemenea, în Shopping City Sibiu şi Piaţa Mare a municipiului Sibiu sunt organizate puncte de informare preventivă unde reprezentanţi ai E-ON România şi personal din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu distribuie materiale de informare al căror logo este „Preveniţi ghinionul! – marţi 13 august 2013”.

Tot cu această ocazie în centrul de agrement pentru tineret Ocna Sibiului, se organizează acţiuni educativ preventive, în vederea conştientizării tinerilor privind cunoaşterea diferitelor tipuri de riscuri specifice, a măsurilor

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

inspectoratul pentru situații de urgență sibiu și e-on românia înlătură ghinionul zilelor de marți, 13  inspectoratul pentru situații de urgență sibiu și e-on românia înlătură ghinionul zilelor de marți, 13  inspectoratul pentru situații de urgență sibiu și e-on românia înlătură ghinionul zilelor de marți, 13

Ultima oră

Comentariul meu