casa mobilă, alternativa perfectă pentru concediu

Casele mobile sunt un concept cu care românii abia încep să se familiarizeze, dar care pot fi foarte utile în această perioadă de concedii. Casel mobile pot fi o alternativă pentru hotel sau casă de vacanţă.

Când vorbim despre case mobile vorbim despre locuin­ţe care pot avea până la trei, maxim patru camere şi toate utilităţile necesare pentru un trai decent, doar că au suprafeţe mici. Acesta este şi motivul pentru care sunt recomandate mai ales ca locuinţe de vacanţă.

Locuinţele sunt complet echipate şi utilate, iar suprafeţele între 16-40 mp. Preţurile variază, dar ele pornesc de la suma de 12.000 euro şi urcă până la un maximum de 50.000 euro.

Casele mobile funcţionează exact ca unele normale. Au nevoie de curent, apă curentă, fosă septică şi canalizare. Avantajul este că nu necesită autorizaţie de construire, dar este posibil ca unele primării să elibereze o autorizaţie de amplasare provizorie.

Nu trebuie plătit niciun impozit şi nici nu este nevoie de vreun PUZ (Plan Urbanistic Zonal).

Pe piaţa românească sunt doar câteva firme care vând astfel de case, iar comercianţii spun că afacerea merge mai bine de la an la an.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

casa mobilă, alternativa perfectă pentru concediu  casa mobilă, alternativa perfectă pentru concediu  casa mobilă, alternativa perfectă pentru concediu

Ultima oră

Comentariul meu