arii din musicaluri, operetă, dar şi spectacol pentru copii, la classics for pleasure, în piaţa mare

Trei seri de muzică, în cadrul unui eveniment de „covor roşu”, anunţă organizatorii festivalului Claasics for Pleasure, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, respectiv 16, 17 şi 18 august.

Concertele vor fi susţinute în Piaţa Mare a Sibiului, începând cu ora 20:30, iar pe scenă vor urca tineri talentaţi, alături de nume „grele” din domeniul operei, din ţară, dar şi din străinătate.

12 tineri, şapte dintre ei români, vor urca pe scenă pentru a încânta publicul. Înainte, însă, timp de câteva zile, vor participa la mastercalss-uri de canto.

Timp de zece zile, muzicienii vor studia alături de contratenorul Ira Siff, de vocal-coachul Liora Maurer şi vor învăţa arta comunicarii cu dirijorul şi orchestra – ca partener de scenă. Munca lor va fi încununată în cadrul unei Gale de Operă ”Voices of Romance” – care va avea loc în prima seara a festivalului Classics for Pleasure, pe 16 august.

„Este o oportunitate pentru tineri să înveţe de la oameni care se află în top, este o experienţă memorabiă pentru ei. Toţi tinerii sunt profesionişti, chiar dacă sunt la începutul carierei şi toţi au voci foarte bune”, a explicat Ira Siff (foto stânga), crescut pe holurile vechii opere Metropolitane din New

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

arii din musicaluri, operetă, dar şi spectacol pentru copii, la classics for pleasure, în piaţa mare  arii din musicaluri, operetă, dar şi spectacol pentru copii, la classics for pleasure, în piaţa mare  arii din musicaluri, operetă, dar şi spectacol pentru copii, la classics for pleasure, în piaţa mare

Ultima oră

Comentariul meu