adele ar putea juca într-un film alături de david beckham şi elton john

Cântăreaţa Adele a primit propunerea de a interpreta un personaj negativ în filmul de spionaj “The Secret Service”, în care ar putea juca alte două vedete britanice, fotbalistul David Beckham şi cântăreţul Elton John.

Potrivit Mediafax, artista britanică, în vârstă de 25 de ani, ar urma să aibă o apariţie specială în acest film de spionaj, regizat de Matthew Vaughn.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun ccă Adele este exact ce căuta regizorul şi că îşi doreşte ca filmul său să fie făcut cunoscut prin artişti celebri, cum sunt Adele, David Beckham sau Elton John.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, “19″ şi “21″.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

adele ar putea juca într-un film alături de david beckham şi elton john  adele ar putea juca într-un film alături de david beckham şi elton john  adele ar putea juca într-un film alături de david beckham şi elton john

Ultima oră

Comentariul meu