scjs așteaptă oferte din mediul privat pentru un accelerator linear. licitația va avea loc în 4 septembrie

Spitalul Clinic Județean Sibiu a lansat luni, 12 august, anunțul de licitație publică a unui spațiu din incinta secției de Oncologie în vederea amplasării unui accelerator linear, necesar secției pentru tratarea bolnavilor de cancer.

“Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu sediul în Sibiu, B-dul Corneliu Coposu nr. 2-4, organizează licitație publică cu strigare, în data de 04.09.2013, ora 12.00, în vederea închirierii unui spatiu în suprafaţă de 227,85 mp, pentru amplasarea unui accelerator linear și a echipamentelor accesorii acestuia, destinat tratării pacienților cu patologie oncologică” este anunțul postat pe siteul SCJS.

Firmele interesate care dețin un astfel de aparat, pot procura caietul de sarcini de la Serviciul Administrativ al institutiei, contra sumei de 100 lei, in perioada 12-14 august.

Scopul închirierii îl reprezintă amplasarea de către beneficiarul închirierii, pe riscul și pe cheltuiala sa, a unui echipament medical nou… ”, se arată în hotărârea de consiliu aprobată în data de 25 iulie, după ce conducerea județului și cea a spitalului au făcut mai multe demersuri către Ministerul Sănătății pentru achiziționarea unui astfel de aparat.

Din hotărârea de consiliu județean aflăm că este vorba de închirierea unei suprafațe de 227,85 mp din incinta secției clinice de Oncologie, pe o perioadă

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

scjs așteaptă oferte din mediul privat pentru un accelerator linear. licitația va avea loc în 4 septembrie  scjs așteaptă oferte din mediul privat pentru un accelerator linear. licitația va avea loc în 4 septembrie  scjs așteaptă oferte din mediul privat pentru un accelerator linear. licitația va avea loc în 4 septembrie

Ultima oră

Comentariul meu