noul director romgaz, prima declarație publică: ”sediul romgaz e la mediaș”

Virgil Metea este primul manager privat al Romgaz.

Numit în funcție de către Consiliul de administrație în urmă cu două luni, Metea este, deocamdată, o prezență publică discretă. La primul interviu în această calitate, fostul director al Eon Gaz România, Virgil Metea, a răspuns întrebărilor Turnul Sfatului extrem de diplomat: sediul Romgaz rămâne la Mediaș, problemele de imagine se vor rezolva în timp, iar listarea pe Bursă va avea loc peste câteva săptămâni.
În ceea ce privește schimbările pe care vrea să le producă la Romgaz, Metea este mai mult decât diplomat. ”Orice societate comercială trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a se adapta cât mai bine condițiilor impuse de o economie de piață aflată în permanentă schimbare. Un management al schimbării performant poate presupune adaptări ale culturii, dar și ale structurilor și sistemelor organizaționale”, evită directorul să dea orice exemplu.
Sursă foto&articol complet: turnulsfatului.ro

Tags: listare bursa romgaz, metea romgaz, mutare sediu Romgaz, Nova TV, revista presei, Romgaz, Romgaz Mediaş, Transgaz, Virgil Metea

Del.icio.us

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

noul director romgaz, prima declarație publică: ”sediul romgaz e la mediaș”  noul director romgaz, prima declarație publică: ”sediul romgaz e la mediaș”  noul director romgaz, prima declarație publică: ”sediul romgaz e la mediaș”

Ultima oră

Comentariul meu