Zilele de marti, 13, considerate cu ghinion in toata Europa, au fost luate drept ocazie excelenta de promovare de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si E-On Gaz.

In fiecare zi de marti, 13, ISU organizeaza “Ziua informarii Preventive`.

“Derulate in colaborare cu E-ON Romania, sub sloganul “Preveniti ghinionul`, activitatile informativ-educative ce vor avea loc urmaresc constientizarea opiniei publice asupra pericolelor la carese poate expune in cazul nerespectarii masurilor si regulilor de comportare specifice tipurilor de situatii de urgenta`, se arata intr-un comunicat ISU Sibiu.

Marti, incepand cu ora 10.00, sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Sibiu are o zi a portilor deschise, iar in Shopping City Sibiu si in Piata Mare vor fi organizate puncte de informare preventiva, unde reprezentanti ai E-ON Romania si personal din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta `Cpt. Dumitru Croitoru` al Judetului Sibiu vor distribui materiale de informare al carui logo este `Preveniti ghinionul! – marti 13 august 2013`.

Si in Ocna Sibiului se vor derula actiuni educativ-preventive, anunta reprezentantii ISU.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

marti, 13. “preveniti ghinionul`  marti, 13. “preveniti ghinionul`  marti, 13. “preveniti ghinionul`

Ultima oră

Comentariul meu