Aproximativ unsprezece ore va dura intreruperea furnizarii gazelor pentru locuitorii din zona cartierelor Gusterita si Cedonia, sistarea fiind anuntata pentru marti, 13 august, de la orele 08:00. Cei de la E.On spun ca intreruperea furnizarii gazelor se datoreaza lucrarilor de cuplare a noilor retele de distributie, retele pentru care alte patru strazi din Sibiu sunt sparte zilele acestea.
Cele 28 de strazi pe care va fi sistata furnizarea gazelor naturale sunt Oltetului, Cedonia, Sergiu Celibidache, Luncii, P.I. Ceaikovski, Frasinului, Rovine, Anul 1848, Muncitorilor, Salcamilor, Tineretului, Podului, V. Pirvan, Flacara, Octavian Nita, Smardan, Gorunului, Stejarului, Malinului, Viilor, Pinului, Drum Nou, Macesului, Macazului, Carpenului, Alunului, Vaii si Bradului.
`Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 19.00. Compania noastra solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute`, anunta E.On Gaz, ai caror reprezentanti pot fi contactati – la nevoie – la numerele de telefon 0800.800.928 (gratuit), respectiv 0265.200.928 (taxabil).

Lucrari la noi retele pe strazi importante

In timp ce pe strazile mai sus enumerate se cupleaza noile retele, pe alte patru artere din oras

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

e.on intrerupe furnizarea gazului pe 28 de strazi si sparge alte patru  e.on intrerupe furnizarea gazului pe 28 de strazi si sparge alte patru  e.on intrerupe furnizarea gazului pe 28 de strazi si sparge alte patru

Ultima oră

Comentariul meu